Egészségsziget


A tartalomhoz

Meridián diagnosztika


Meridián Diagnosztika


  • Szervezetünk elsődleges energiarendszere a meridián rendszer. A meridián rendszert az egész testet átszövő energia csatornák hálózataként kell elképzelnünk, melyekben az életenergia áramlik.
  • Életünk során a bennünket ért lelki és fizikai stressz, a feldolgozatlan lelki problémák energia elakadást, blokkot eredményez az adott energia pályán. Ha a meridián pálya egy ponton megszakad, akkor a hozzárendelt szerv egy idő után képtelen a megfelelő működésre, ami tünetekhez, betegséghez vezethet.


Ezeknek az energia blokkoknak a feltárásában nyújt segítséget a MERIDIÁN DIAGNOSZTIKA.

Ez a módszer tulajdonképpen egy számítógépes állapotfelmérés, ami kimutatja és jól dokumentálja a szervezetünkben zajló energetikai folyamatokat és az esetleges eltéréseket. Ez azért fontos, mert a kóros folyamatok energetikai szinten már akkor is érzékelhetőek, mikor még nincsenek tünetek, panaszok. A mérés az energiapályák, a meridiánok kézen és lábon lévő végpontjain fájdalommentesen történik. Eltérés esetén elektromos pontstimulálással vagy lézerrel, személyre szabott fülakupunktúrás kezelés következik. A kezelések során az energetikai blokkok oldódnak, ennek köszönhetően a szervezet energetikája rendeződik, és az öngyógyító mechanizmusok aktiválódnak.


Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenübe